Volgers

donderdag 28 mei 2015

Vakantiealbum Denemarken


Laatst heb ik een pakketje van Kimya gewonnen waarmee ik mee kan doen aan de Golden Oldie challenge die Tiets gemaakt heeft voor Kimya! Eerst ben ik aan de slag gegaan met de basis, met een randpons van Martha Stewart heb ik op alle paperbags een mooi randje geponst. Als designpaper heb ik de lijn beachhouse van paper studio gebruikt, bewerkt met een distresser en distress inkt. Hierna kon ik op zoek naar mijn  foto's die ik voor het album wilde gebruiken. De foto's van vorig jaar had ik nog niet verwerkt in een fotoboek, dus die kon ik mooi gebruiken voor dit album!

Op de omslag heb ik een stempelset van Viva gebruikt en plakletters die ik met Distress de goede kleur heb gegeven. Denemarken was een te lang woord voor de omslag, dan maar in het Engels aangezien we toch ook mijn Amerikaanse nichtje meehadden.


De bubbels van Memory box stonden al een hele lange tijd op mijn verlanglijstje.. Laatst toch maar de knoop doorgehad en gekocht! Goede reden om in de album te gebruiken en ik ben zeer blij met het resultaat. Verder heb ik nog een Noor!Design frame mal, de zon van Marianne Design en schelpen van Momenta gebruikt.


Op deze pagina's heb ik gebruik gemaakt van de kleine labels van Kimya, bewerkt met distress inkt en raffa heb ik gebruikt in plaats van touw. Verder heb ik een stukje jute band, stuur en anker van Momenta en filmrol van Tim Holtz gebruikt.


Hier heb ik een frame mal van Noor!Desing gebruikt, tilantia mos, schelpen, template van Dutch doobadoo en stempels van Viva en Noor!Design gebruikt.


Ook een leuk labeltje en flesje van Kimya.Op de laatste pagina wilde ik liever geen foto's gebruiken omdat deze dan nogal gauw beschadigd kunnen raken. Hier heb ik stempels gebruikt van de Action en Marianne Design.


Op de labels van Kimya (staan op volgorde) Heb ik verschillende stempelsets gebruikt van Scrapberry's, Noor!Design, Marianne Design, Action en Inkadinkado. Ook wat restjes papier gebruikt.


Deze doet mee aan de volgende challenge:
Kimya verpakkingen - Golden Oldie challenge

Geen opmerkingen:

Een reactie posten