Volgers

woensdag 30 oktober 2013

Mannenkaart

Zo dat is een tijd geleden dat ik wat geplaatst heb op mijn blog! Ik heb niet stilgezeten hoor, binnenkort zal ik dan ook wat meer plaatsen. In blogland kwam ik een geweldige challenge blog tegen het "We love vintage challengeblog", als ik ergens van houd is het wel vintage kaartjes maken. Vandaar dat ik daar ook gauw mee aan de slag ben gegaan. De opdracht is maak een kaartje/creatie waarbij naald en draad is gebruikt of de naaimachine. Van mijn oma, die recent verhuisd is naar een aanleunwoning, heb ik de naaimachine gekregen. Hier wilde ik dus graag mee aan de gang, maar ik had al tijden niet meer met een naaimachine gewerkt. Dit was dus nog een hele klus en uiteindelijk heb ik mijn vriend erbij geroepen, bleek die nog beter dan ik met de naaimachine overweg te kunnen. Tsja.. vroeger kregen we nog wel eens les in zulke dingen op de basisschool, bleek niet voor niets. Uiteindelijk is het resultaat ook nog mooi geworden, tenminste dat vind ik van wel!

Als basis papier heb ik donkerbruin van foliart. Het designpapier is al wat ouder en volgens mij van basic grey. Verder heb ik een mooi plaatje gevonden op het internet, wat gouden splitpennen, pipoos label stans, touw en een fotoschaar. Ook heb ik geinkt met Distress vintage.

Wat vinden jullie van dit kaartje?

Deze kaart doet mee in de volgende challenge;
WLVC - maak een kaartje/creatie waarbij naald en draad is gebruikt of de naaimachine


4 opmerkingen:

 1. Wat een gave vintage-mannenkaart. Super dat je het toch voor elkaar hebt gekregen om met de naaimachine de randjes te stikken, knap hoor. Leuk dat je meedoet bij WLVC, lieve groetjes van Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gemaakt hoor Feikje, Elvis blijft een stuk.
  Bedankt voor je deelname bij WLVC.
  gr. Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een stoere mannenkaart. Leuk dat je meedoet met de challenge bij WLVC.

  groetjes Henriƫtte

  BeantwoordenVerwijderen